Vedat KAHYALAR

Vedat KAHYALAR


ADANA'YA ADANMIŞ BİR BELEDiYE BAŞKANI GELENE KADAR ERTELENMİŞ HAYALLER

02 Temmuz 2022 - 13:10

Tv’de Eskişehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen'i izledim.
Uzun uzun düşündüm, Yılmaz Büyükerşen'in Eskişehir’de yaptığı takdire şayan belediye yönetimi ve Adana'nın boşa geçen yıllarını.

Kentini değil, kendini zengin eden kifayetsiz ama sınırsız muhterislerin elinde cennet gibi bir kent rezil edilmiş! Ne gerekli yollar yapılabilmiş, ne köprüler tamamlanabilmiş, ne de kent içindeki nehir ve muhteşem göl değerlendirilmiş...

Adana için turizmi cazip hale getirecek sanat ve estetik yapı neredeyse yok denecek seviyede!
Doğal yaşam parkları, bahçeleri, korulukları için başka kentlere giden Adanalıları düşünün!
Çocuklar, kadınlar, yaşlılar, engelliler yeterince hatırlanmamış, değer görmemiş! 

60 yıldır yaşadığım kentte metroya hiç binemedim, DSİ Barajı olmasa, cennet gibi coğrafyada piknik yapacak yer bile yok neredeyse!

Sahipsiz hayvanların kısırlaştırılıp, sokaklara atıldığı; binlerce hayvan dostumuzun aç, susuz, sefilce terk edildiği kentte yaşamak belki yöneticileri rahatsız etmiyor olabilir, ama duyarlı bir çok insanı her gün kahrediyor!

Eskişehir’i bir dünya kenti haline getiren, yüzbinlerce üniversiteli öğrenciye yaşanabilir ortam hazırlayan, şehri turizm merkezi yapan Yılmaz Hocayı tebrik ediyorum.

Reklam

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Nuray Yavuz
    2 yıl önce
    AllahRazı olsun çok büyük emekler verdi gidip görmedim ama yazılanlardan takip ediyorum görenler söylüyor inanır mısınız şimdiye kadar partisinin ne olduğunu bile merak etmedim Allah razı olsun ömrü uzun olsun Rabbim Adana’ya da böyle bir başkan nasip etsin