AÇIK TEŞEKKÜR

Vedat KAHYALAR

 Sesli Makale Dinle
Değerli okurumuz, browser'ınız maalesef ses dosyasını desteklemiyor
AÇIK
TEŞEKKÜR 
10 Eylül’de, evde geçirdiğim bir kaza sonrası ambulans ile Balcalı Hastanesine götürüldüm. Önemli kırıklar vardı. 4 saat kadar Balcalı acilde testler yapıldı ve filmler çekildi. O süreçte gördüklerime çok üzüldüm. Röntgenler bozuk, ortalık her haliyle sıkıntılı gözüküyordu. Sonunda uzman doktor, acilen ameliyat olmam gerektiğini ancak mahcup bir ses ve beden diliyle; hastanenin eksiklerini, arızalarını, sıkıntılarını anlattı. Dilekçe verip sorumluluğu alıp gitmem için nazikçe uyarıldım. Oradaki bir doktorun iyi niyetli yönlendirmesi ile Şehir hastanesine gitmeye karar verdik.   Şehir hastanesine gittiğimde kırılan yerler şişmiş, sıkıntı büyümüştü. Allah'tan nitelikli ortopedi uzmanı olan doktor (Dr. Hasan Orkun Varmış) risklere rağmen hemen ameliyata aldı. Başarılı bir operasyon sonrası, kısa bir süre yoğun bakım ve ardından servise alındım. Doktorun ve ilgili birim mensuplarının yakın ilgileri ve özeni bizi çok memnun etti.
 Adana Şehir Hastanesi, bölgemiz ve kentimiz için önemli bir sağlık üssü. Nitelikli doktorların ve yardımcı ekiplerin gayreti gurur vericiydi. Aksama ve olumsuzluklar elbette vardır ancak sağlanan fayda her türlü takdire şayandır.
Başhekim Yrd. Dr. Adem Kaya, Ortopedi uzmanı olan Dr Hasan Orkun Varmış, yoğun bakım sorumlusu Dr. Kemal Yücel, acil servisten Dr. Feyyaz Yazar başta olmak üzere tüm personele ve Şehir hastanesi yönetimine minnettarım. İyi ki varsınız.
  Çok teşekkür ederim hepinize. Vedat KahyalarTaşköprü Gazetesi İmtiyaz Sahibi