Camiide Gazze'ye Şaşırtan Bağış!

Camiide Gazze’ye Şaşırtan Bağış!
Yaşanan garip olay, Gazze’de İsrail’in yaptığı katliamlar ve saldırı sonrası,  hiçbir insani ihtiyaçlarını karşılayamayan mağdurlara yardım ulaştırabilmek için Cami görevlisinin, düzenlenen kermese öğle namazı sonrası katkı yapma çağrısı esnasında yaşandı. 

Namaz sonrası görevlinin çağrısına kulak veren bir grup esnafın da şahit olduğu gizemli yaşlı amca, “Evladım emin olun hiç param yok, Allah rızası için şu ceketimi kabul edin”. Bunun üzerine Cami görevlisi, “amca olmaz öyle şey, Allah razı olsun, lütfen siz ceketinizi geri giyin!”. Esnaf ve cemaatten bir kişi görevliye, “Hocam, amca gerçekten vermek istiyor, belli ki almazsak çok üzülecek”. Bunun üzerine amcanın ceketini askılığa asarlar. Teşekkür etmek üzere geriye döndüklerinde yürümekte güçlük çeken, ismini dahi öğrenemedikleri herkesin şaşkın bakışları arasında sırra kadem bastığına şahit olurlar.

Cami görevlisi düzenledikleri kermes geçtiği için ceketin askıda kaldığını, satın alınması durumunda, miktar ne olursa olsun, parayı hemen ilgili yerlere ulaştırabileceklerini söyledi.
Cami görevlisine ulaşmak isteyenler 05337748532 numarasını arayabilir.

gazze bağış gazze bağış sms gazze bağış diyanet ihh gazze bağış tdv gazze bağış